Tarief salarisadministratie per loonstrook

Met zo’n 1.000 verloningen per maand zijn we een grote speler in de omgeving, we hebben veel ervaring met verschillende verloningsvormen, cao’s, pensioenen en wijzigende wetgeving met betrekking tot salarisadministratie. Ook als het om salarisadministratie gaat kiezen we voor persoonlijke betrokkenheid. We realiseren ons dat er grote aanbieders op de markt zijn die salarisadministratie als een basisservice aanbieden, wij vinden het juist belangrijk om onze klanten goed te kennen en ook te kunnen adviseren op persoonlijke niveau.

Salarisadministratie uitbesteden?

Je kunt bij ons je volledige salarisadministratie uitbesteden tegen een vast tarief per specificatie zonder bijkomende kosten. We werken met online salarissoftware, je krijgt een eigen inlog als ondernemer waarmee je alle documenten (salarisspecificaties, loonaangiftes etc.) kunt inzien en downloaden. Je kunt er tevens voor kiezen je medewerkers ook een eigen inlog te geven zodat ze automatisch elke maand hun salarisspecificatie kunnen inzien.

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel?


Salarisadministratie uitbesteden

Personeelsdossier

Je moet als werkgever een aantal documenten bewaren:

Maandelijkse verloning

Vervolgens moet je je aanmelden bij de belastingdienst als werkgever en vanaf dat moment maandelijks een loonaangifte doen waarin je per medewerker de salarisgegevens doorgeeft. Voor elke medewerker moet maandelijks een salarisspecificatie gemaakt worden en jaarlijks een jaaropgaaf.

Wat krijg je als je de salarisadministratie aan ons uitbesteed?


salarisadministratie-uitbesteden-haarlem


In onze vaste tarieven zijn de volgende diensten inbegrepen:

Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de loonbelasting overmaken naar de belastingdienst en het SEPA bestand met nettolonen uploaden bij je bank. We verzorgen ook pensioenaangiftes, hiervoor rekenen we een extra tarief, afhankelijk van de pensioenmaatschappij waarbij je aangesloten bent.

Tarieven voor uitbesteden van je salarisadministratie

Voor het uitbesteden van je salarisadministratie rekenen wij een all-in tarief van € 10,- (excl. btw) per salarisspecificatie. Heb je bijvoorbeeld drie medewerkers dan betaal je € 30,- per maand. We rekenen geen inrichtingskosten of vaste maandelijkse kosten. We verzorgen ook de salarisadministratie voor grotere organisaties, hiervoor zijn onderstaande tarieven van toepassing: