Ben je op zoek naar een betrouwbare boekhouder in de omgeving Haarlem die de volledige administratie uit handen kan nemen? Comak staat al jaren bekend om haar uitstekende dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid. We hebben het stoffige imago van boekhouders achter ons gelaten en kijken voortdurend naar nieuwe technieken op de markt om jou als ondernemer zo snel, goed en voordelig mogelijk van dienst te zijn. Je boekhouding en administratie aan ons uitbesteden gaat als volgt in zijn werk:

boekhouding-administratie-uitbesteden-haarlem

Persoonlijke betrokkenheid

Voor ons is dit een belangrijk speerpunt, we willen onze klanten goed kennen en bouwen een persoonlijke band op met al onze klanten. Hoe beter we jou als klant kennen hoe beter we je kunnen adviseren. We willen dat je als klant het gevoel krijgt dat we naast je staan en dat er geen drempels zijn om contact op te nemen of bepaalde zaken bespreekbaar te maken.

Online boekhouden (altijd inzicht in je cijfers)

Alle software draait bij ons in de cloud en is daarmee toegankelijk voor jou als ondernemer. Je kunt realtime meekijken in de administratie en zien hoe de onderneming ervoor staat. Online boekhouden betekent ook dat het uitwisselen van gegevens een stuk makkelijker kan, je kunt bijvoorbeeld foto’s en scans van facturen uploaden en je verkoopfacturen rechtstreeks vanuit de administratie aanmaken.

Scherpe tarieven

We doen er alles aan om onze processen zo efficiënt mogelijk in te richten. We gebruiken de modernste software en proberen zoveel mogelijk handmatige handelingen uit het proces te halen. Dit betekent dat we minder tijd kwijt zijn voor hetzelfde resultaat, als klant zie je dat terug in onze scherpe prijzen. Zie hier onze tarieven.

Ervaring

We werken met een team van ervaren medewerkers die elk hun eigen specialisatie hebben. Door voortdurend tijd en energie te steken in de ontwikkeling van ons team en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen op gebied van belasting en regelgeving blijven we altijd voorop lopen.

Dienstverlening op maat

Je bepaalt als klant zelf waar je behoefte aan hebt. Veel klanten kiezen ervoor de gehele boekhouding uit te besteden aan ons, maar het is ook zeker mogelijk om dit deels zelf te doen. Ook kun je zelf aangeven in welke mate je door ons geadviseerd wilt worden.

Boekhouding uitbesteden?

Je kunt nu je boekhouding en administratie aan ons uitbesteden. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

  • Comak Administratie & Fiscaliteiten
  • Tappersweg 8 G
  • 2031 ET Haarlem
  • 023 8 200 200
  • info@comak.nl
  • comak.nl
  • NL003216968B18
  • KvK: 77631269

Comak Administratie & Fiscaliteiten

Comak Administratiekantoor Haarlem
© 2020 Comak Administratie & Fiscaliteiten