arrow_drop_up arrow_drop_down
Stage lopen bij Comak Administratiekantoor Haarlem? We zijn momenteel op zoek naar een werkervaringsstagiair Accounting of Bedrijfseconomie

Stage bij Comak?

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons team tijdelijk wil komen versterken. De voorkeur gaat uit naar een meeloopstage van 5 á 6 maanden, waarbij we je verschillende onderdelen van het bedrijf kunnen laten zien en laten ervaren.


Je zult je tijdens deze stage bezig houden met verschillende onderwerpen binnen het bedrijf, zoals boekhouding, belastingaangiften, inrichten van en werken met financiële systemen, marketing (website) en het ondersteunen van klanten en het team. We zetten ons in om je zoveel mogelijk van ons en het werken in de financiële administratieve branche mee te laten krijgen.


Comak bestaat uit een klein team (9 personen) en werkt in een ontspannen, positieve sfeer. Het bedrijf groeit en we zijn altijd met leuke nieuwe ontwikkelingen bezig. We bieden je de kans om in korte tijd veel te leren en met een flinke voorsprong de arbeidsmarkt op te gaan na je studie.


Wat verwachten we van jou?

  • Enthousiast en leergierig;
  • Relevante financiële en/of administratieve opleiding (HBO/WO);
  • Affiniteit met boekhouding/administratie;
  • Je kunt nauwkeurig werken en bent communicatief vaardig;
  • Je wilt het maximale uit de stage halen en grijpt alles aan om jezelf te ontwikkelen.


Bedrijfsprofiel

Comak behoort tot de nieuwe generatie aan administratiekantoren. We lopen voorop als het gaat om automatisering, dienstverlening en ontzorging voor onze klanten.

Onze klanten lopen uiteen van ZZP’ers tot middelgrote MKB-ondernemingen. We zijn gevestigd in de Waarderpolder (Haarlem) en werken in een leuk team, waarin persoonlijke groei voorop staat.

De komende jaren zullen in het teken staan van groei en verdere verbetering van de dienstverlening.


Enthousiast?

Leuk dat je enthousiast bent! 

Stuur je CV met een knallende motivatie naar bram.hoogzaad@comak.nl en wie weet word jij onze nieuwe stagiair(e)!

We gebruiken cookies