Onze filosofie

Bij administratiekantoor Comak staat het vertrouwen dat u in ons stelt voorop. Onze kracht zit vooral in het persoonlijke contact en de flexibiliteit waardoor we ook snel en effectief kunnen reageren. De beste manier voor u om dat te voelen, is natuurlijk door contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Comak hanteert als administratiekantoor marktconforme tarieven voor een bovengemiddelde service. Is dat geen gesprek waard?

Wij streven ernaar onze relaties altijd zoveel mogelijk kwaliteit te bieden en optimaal van dienst te zijn. Hoe we onze dienstverlening op úw behoefte afstemmen? Door goed naar u te luisteren, te kijken met welke vraagstukken u rondloopt en de prestaties van uw onderneming goed te volgen. Door dieper op zaken in te gaan als wij dat nodig achten. Door u ook ongevraagd van advies te voorzien. Wij zien dat als onze ‘natuurlijke adviesfunctie’.


Dat alles doen wij in een laagdrempelige omgeving en een ontspannen sfeer. U kunt altijd bij ons binnenlopen en aankloppen voor advies. Maar ook voor praktische tips, bijvoorbeeld als u een deel van uw administratie zelf wilt doen. Dat laatste kan bij u thuis, via internet, maar ook bij ons op kantoor, waar onze goed opgeleide medewerkers desgewenst over uw schouder kunnen meekijken. Zij tonen betrokkenheid en zijn u graag van dienst.Wie zijn we?

Frank de Rave

Frank de Rave

Eigenaar

Reinier Rutte

Reinier Rutte

Eigenaar

Mireille Bakker

Mireille Bakker - Van Til

Boekhouder

Danielle Bakker

Danielle Bakker

Boekhouder

Maroesjka Donk

Maroesjka Donk

Boekhouder

Jij?

Open sollicitatie

Jij?

Open sollicitatie

Jij?

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Neem nu contact op!

Onze diensten

Boekhouding en administratie

Boekhouding en administratie

Lees meer

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Lees meer

Administratie voor Horeca en Retail

Lees meer

Wat onze klanten zeggen:

We zijn al jaren erg tevreden over de dienstverlening van Comak. De medewerkers staan altijd voor je klaar en leveren hoge kwaliteit. We hebben goed inzicht in onze cijfers en vooral de persoonlijke band vinden we erg prettig. We zouden Comak zeker aanbevelen bij andere ondernemers.

Voor ons Horeca bedrijf is het extra fijn dat onze boekhouder hier in specialiseert. Hierdoor kunnen zij veel meer automatiseren en ons meer inzicht geven in hoe we er financieel voor staan.

Bij mijn vorige boekhouder betaalde ik per uur, dat liep soms behoorlijk op wanneer er veel bonnetjes waren omdat deze (en de bankboekingen) handmatig werden ingevoerd. Het vaste tarief bij Comak vind ik ideaal, veel gaat automatisch, ik ben veel goedkoper uit en ik weet waar ik aan toe ben.