arrow_drop_up arrow_drop_down
Alles over het uitbesteden van de loonadministratie of salarisadministratie bij Comak Administratiekantoor Haarlem

Salarisadministratie uitbesteden?

Wij ontzorgen jou voor een scherp tarief!

Het uitbesteden van de salarisadministratie of loonadministratie bij administratiekantoor Comak uit Haarlem voor 10 euro per loonstrook

Met zo’n 1.000 verloningen per maand zijn we een grote speler in de omgeving. We hebben veel ervaring met verschillende verloningsvormen, cao’s, pensioenen en wijzigende wetgeving met betrekking tot salarisadministratie. Ook als het om salarisadministratie gaat kiezen we voor persoonlijke betrokkenheid. We realiseren ons dat er grote aanbieders op de markt zijn die salarisadministratie als een basisservice aanbieden, wij vinden het juist belangrijk om onze klanten goed te kennen en ook te kunnen adviseren op persoonlijke niveau.

Salarisadministratie uitbesteden?

Je kunt bij ons je volledige salarisadministratie uitbesteden tegen een vast tarief per specificatie zonder bijkomende kosten. We werken met online salarissoftware, je krijgt een eigen inlog als ondernemer waarmee je alle documenten (salarisspecificaties, loonaangiftes etc.) kunt inzien en downloaden. Je kunt er tevens voor kiezen je medewerkers ook een eigen inlog te geven zodat ze automatisch elke maand hun salarisspecificatie kunnen inzien.


Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel?


Salarisadministratie of loonadministratie uitbesteden bij Comak Administratiekantoor Haarlem

Personeelsdossier

Je moet als werkgever een aantal documenten bewaren:

 • Kopie identiteitsbewijs
 • Loonheffingsverklaring (hiermee geeft de werknemer aan of je wel of geen loonheffingskorting toe mag passen)
 • Arbeidsovereenkomst

Maandelijkse verloning

Vervolgens moet je je aanmelden bij de Belastingdienst als werkgever en vanaf dat moment maandelijks een loonaangifte doen waarin je per medewerker de salarisgegevens doorgeeft. Voor elke medewerker moet maandelijks een salarisspecificatie gemaakt worden en jaarlijks een jaaropgaaf.


Wat krijg je als je de salarisadministratie aan ons uitbesteed?

Salarisadministratie uitbesteden bij Comak in Haarlem is simpel en goedkoop. Voor € 10,- per loonstrook ontzorgen we jou volledig

In onze vaste tarieven zijn de volgende diensten inbegrepen:

 • Format voor een arbeidsovereenkomst
 • Format voor een loonheffingsverklaring
 • Aanmelding bij de Belastingdienst als werkgever
 • Genereren van de salarisspecificaties per maand
 • Indienen van de loonbelasting per maand
 • Toepassen van de juiste cao (indien van toepassing)
 • Verstrekken van de loonjournaalpost (nodig voor de boekhouding)
 • Verstrekken van een SEPA betaalbestand om de nettolonen uit te betalen

Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de loonbelasting overmaken naar de Belastingdienst en het SEPA bestand met nettolonen uploaden bij je bank. We verzorgen ook pensioenaangiftes, hiervoor rekenen we een extra tarief, afhankelijk van de pensioenmaatschappij waarbij je aangesloten bent.


Tarieven voor uitbesteden van je salarisadministratie

Voor het uitbesteden van je salarisadministratie rekenen wij een tarief van € 10,- (excl. btw) per salarisspecificatie. Heb je bijvoorbeeld drie medewerkers dan betaal je € 30,- per maand. We rekenen geen vaste maandelijkse kosten. We verzorgen ook de salarisadministratie voor grotere organisaties, hiervoor zijn onderstaande tarieven van toepassing:


Voor het uitbesteden van je salarisadministratie rekenen wij een all-in tarief van € 10,- (excl. btw) per salarisspecificatie


Inrichting van de salarisadministratie

Voor de inrichting van je salarisadministratie rekenen wij éénmalig een bijdrage, afhankelijk van de grootte van je organisatie. Heb je bijvoorbeeld zes medewerkers, dan betaal je eenmalig € 75,- voor de inrichting. Een volledig overzicht zie je hieronder:


Tarieven voor het inrichten van je salarisadministratie bij Comak Administratiekantoor Haarlem

Salarisadministratie uitbesteden?

Wil je je salarisadministratie uitbesteden of wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek! Hierin maken we graag kennis met je en beantwoorden we al je vragen.

We gebruiken cookies